maandag, mei 16, 2011

Hhmmmm.....


 Hallo allemaal!
Ik had jullie heel wat anders willen laten zien, maar helaas geen foto gemaakt voor onze hond zijn gang ging.....
Terwijl ik leuke bloemen ging aan halen, om op het letterbakje te doen, is Blue thuis lekker bezig geweest.
Dus geen leuke koekoeksklok en geen leuk letterbakje, snif, snif....
Hier kijkt hij nog een beetje schuldig, toch?
Ach, tis ook wel een lieverd, als hij van mijn spullen afblijft....
Volgende keer hopelijk iets wat heel is op de foto!
groetjes Marion

14 opmerkingen:

 1. OOOH Marion wat erg voor je. Je vertelde het net wel, maar ik dacht stiekem, misschien is het nog wel te herstellen. Maar helaas, je letterbakje was wel heel geliefd bij Blue...poeh die ziet er uit. Zonde van al het werk. Heel erg jammer, ik vind het echt sneu voor je. Tot zo, groetjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik kan me voorstellen dat je hier flink van baalt, hij heeft hem behoorlijk onder handen genomen. ik kan nog wel zien dat hij erg mooi ging worden.
  als je zo de foto`s van je "lieve" hondje ziet kan je toch eigenlijk niet boos op hem worden, hij kijkt zo onschuldig
  groetjes ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oooooo, wat een doerak .
  Wat zal jij balen zeg ,al dat werk voor niks. Maar gauw wat nieuws maken en dit snel vergeten. lieve groet Majo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Marion,
  Ja, hij kijkt inderdaad erg schuldig. Maar ja, daar heb je op dit moment niets aan. Wat enorm balen zeg. Al dat werk is nu voor niets geweest. Maar volgens mij kunnen we er toch nog een positieve boodschap uit halen. Je kunt weer op weg naar Heino om een nieuwe koekoeksklok en letterbak te halen. Ach dat vind je toch niet zo vervelend? Lekker neuzen tussen al die leuke scrapspulletjes. Je kunt er vast geen genoeg van krijgen. Net zoals ik hahaha. Ik wil overigens wel met je mee naar Heino hoor. Laat maar een datum horen dan regel ik dit keer op tijd een oppas. En wat die vogelhuisjes betreft ik zou er best twee willen overnemen wanneer je aanbod nog geld. Ik hoor het wel.
  Groetjes Mirande

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Marion,
  Ik ken dat! Ik heb ook honden en heb ook al zulke dingen tegengekomen! De moment dat het gebeurt ben je dan eventjes razend maar als ze met hun oogjes je bezien, kan je gewoon niet meer boos zijn. Dieren hé, in alles interesse maar niet altijd in de dingen naar onze zin! Dus ik zou zeggen: het is zonde maar jij maakt wel een nieuwe hé!!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lekker ding ja op de foto maar in het echt gaat hij lekker te keer zeg.....balen...maar hij kijkt wel heel lief ...sorry vrouwtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, ik had het al gezien natuurlijk! Echt baaaaalen!!!! Blue is verder best wel lief hoor (als hij slaapt ;-)) Nee, echt het is een lieverd alleen nog wat jong en onstuimig en een bazinnetje dat toch wel heel veel goed vindt!! Streng zijn hoor Marion! Maar goed, geen huisje en geen klok das toch jammer want je had het zo leuk bedacht en het stond zo leuk bij je oude naaimachine in het hoekje erbij! Zet je je theepot wel hoor neer zodat hij hier niet bijkan?
  Ik zie je morgen!
  Weltrusten, Linda.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Amai wat een deugniet, zonde van al het werk. Of kan het zijn dat hij gewoon een handje (sorry pootje) wilde meehelpen want dan heb jij de eerste scrappende hond in blogland ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit is wel heel erg zonde. Ja en inderdaad voortaan maar hoog en droog zetten.
  Want zo te zien heeft hij het nog niet in zijn poten het scrapen.
  Groetjes Wil

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jeetje, wat is dat balen. Verschrikkelijk. Heb je zoiets moois en dat dit. Maar goed...... het gegeven is er, dus op nieuw beginnen. Jij hebt tenminste 2x lol van 1 werkje........ hihihihi

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat een deugniet je hond al je werk voor niets maar als je naar zijn lieve snuit kijk kan je vast niet boos op hem worden groetjes jopie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Marion,
  Heb net een berichtje geplaatst op je andere blog, maar toen ik deze zag zei ik helemaal: och, ach wat mooi!
  Wat maak jij supers mooie dingen zeg!
  Ik ben blij dat je volger bij mij bent geworden, anders had ik je blog waarschijnlijk niet ontdekt!
  Erg mooie dingen, mijn complimenten hoor!
  Liefs,
  Corien.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ai dat is vreselijk van dat boefje, maar ach kijk nou hoe 'onschuldig' die kijkt.
  Groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Je creaties zien er leuk uit, maar zonder de hond was het zeker mooier geweest. Een super creatieve hond zullen we maar zeggen. Maar even terug gekeken en er staan leuke dingen op die je gemaakt hebt. Je paasmandje is ook leuk. Je andere blog ook even bekeken en dat vind ik zeer leuk om te bekijken. Is weer even wat anders.
  Nog even vermelden dat ik volger ben geworden en ik op mijn blog een leuke super candy weg geef. je lees daar wel waarom. Als je tenminste zin hebt om langs te komen.
  Groetjes Lida

  BeantwoordenVerwijderen